Home – Dark Style

За НАС

Почеток

СМД е основана во 2014 година како иновативна компанија, инспирирана од потребите на своите клиенти, со идеја да создава решенија и проекти кои ќе ги рушат границите за вашиот бренд.

Тим

Тимот на СМД е составен од искусни професионалци кои посветено и прецизно работат на вашите задачи и притоа генерираат решенија кои ги зајакнуваат атрибутите на вашиот бренд.

Идеја

Нашето долгогодишно искуство, нашите вештини и можности создаваат најбрза и креативна реалност за вашите идеи.

Нашето ПОРТФОЛИО

СВЕТЛЕЧКИ РЕКЛАМИ

Светлина по која ќе биде забележан и препознатлив вашиот бренд.

Нашиот тим нуди еднострани или двострани светлечки реклами достапни во различни големини определени од вашите потреби. Квалитетно изработени, позиционирани и монтирани на локација.

 

Галерија


СТАЛАЖИ & ИМПРЕСИВНИ ДИСПЛЕИ

Смд нуди производи кои претставуваат впечатлив дел од просторот и иновативно го истакнуваат вашиот производ, притоа давајќи му силен адут на вашиот бренд.

 

 

Галерија


PRINT & CUT

Секаков вид на печатени материјали и брендирање на излози, автомобили како и други површини со пвц фолија. ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

 

 

Галерија


BTL & Event Management

Нашиот искусен тим креира решенија кои преку промоции и настани ќе генерираат интерес и продажба на вашиот производ како и препознатливост и  зајакнување на лојалноста кон потрошувачите.

 

 

Галерија


УРБАНА ОПРЕМА & ДЕТСКИ ИГРАЛИШТА

Делови и катчиња од спокојот во вашиот простор. |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Тимот на СМД изработува високо квалитетна, прилагодлива и безбедна урбана опрема и игри за вашите најмили. |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

 

Галерија


Нашата работа во броеви

0

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

0

РЕАЛИЗИРАНИ НАСТАНИ

0+

ПРОМОЦИИ

0

ГОДИНИ

Контактирај СО НАС

+389 75 464 129

+389 72 628 407

ИНДУСТРИСКА ЗОНА БУНАРЏИК / СКОПЈЕ

    bitcoin casinos